3ο βραβείο μυθοπλασίας για “Τα Δεδομένα” στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό “Σινεμά…διάβασες;”

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας βραβεύτηκε για την ταινία μυθοπλασίας “Τα Δεδομένα” με το 3ο βραβείο στα πλαίσια του 9ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους που υλοποιείται με την έγκριση του Υ.Π.Ε.Θ. Ελλάδας και Κύπρου, με τη στήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Νοιάζομαι και Δρω”. Η παραπάνω διάκριση μάς γεμίζει υπερηφάνεια και επιβραβεύει με τον πιο όμορφο τρόπο μια προσπάθεια μ’ έναν -αντικειμενικά- σημαντικό βαθμό δυσκολίας ως προς την υλοποίηση και ολοκλήρωσή της. Ερασιτέχνες όντας, αφοσιωθήκαμε με ειλικρινή αγάπη στη διαδικασία της δημιουργίας και το αποτέλεσμα μάς δικαίωσε. Το παραπάνω βραβείο συνιστά το καλύτερο επισφράγισμα της δημιουργικής και όμορφης αυτής διαδικασίας.
Η βράβευση θα γίνει στην Αθήνα, στις 10 Μαΐου, στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη.
Θερμά συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς συναδέλφους, Πανιτσίδου Ευδοκία, Χαριτάκη Κατερίνα και Φασουλά Χάρη, που δούλεψαν ακούραστα με πολύ μεράκι, εκτός ωραρίου, για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα.
Μα πάνω απ’ όλα συγχαρητήρια και μπράβο στους μαθητές μας που με συνέπεια, σοβαρότητα και κέφι συνεργάστηκαν με τους καθηγητές τους για τη δημιουργία της ταινίας.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ,
ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.